Hey, this photo is ©

Destiny wedding na Sajmovima vjenčanja

13/01/2019 ,

U prošloj 2018. godini predstavljali smo se na naj značajnijim sajmovima vjenčanja Arena Zagreb, West Gate, Zagrebački Velesajam i Hotel Sheraton te na sajmu vjenčanja u Opatiji u organizaciji Adria Media Zagreb na kojem smo bili službeni fotografi te su naši radovi objavljivani u časopisu STORY br.47 iz 2018.g., na showbizz portalu STORY.HR (link na članak 1 i članak 2) te na portalu za vjenčanja vjencanja.story.hr.


[envira-link id=”1994″]Za pregled galerije kliknite ovdje[/envira-link]

Početak Nove godine je vrijeme kada se održavaju najveći sajmovi vjenčanja u regiji na kojima smo prisutni i mi, tako su prvi “Dani vjenčanja u Westgateu” koji se održavaju 19. i 20.01. u West Gate shopping city, zatim već naredni vikend od 25. do 27. siječnja slijedi “Wedding Expo” na Zagrebačkom Velesajmu paviljon 10A gdje smo jedini službeni fotografi sajma.

Tjedan nakon od 01. do 03. veljače slijedi najveći sajam vjenčanja u regiji “21. Sajam Vjenčanja Zagreb 2019.” koji se održava u dvorani Arena Zagreb, organizator sajma je Adria Media Zagreb i naravno da smo i na tom sajmu partneri i službeni snimatelji.

Pozivamo Vas da posjetite DESTINY WEDDING štand na jednom od ova tri sajma i pogledate ponudu za 2019. i 2020. godinu.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.