Hey, this photo is ©

Kako radimo?

11/01/2019 ,

Prvo pitanje koje nam mladenci postave je “Matija nas zanima kako vi radite?”

Mi u Destiny vjenčanjima svakom vjenčanju pristupamo kao posebnom projektu koji se sastoji od 5 faza rada:

1.Faza razvoja
Ova faza počinje već kod dogovora o potencijalnoj suradnji s budućim mladencima, tada dogovaramo paket foto-video usluga, bookove, pozivnice, zahvalnice, razvijamo scenarij i okvirni plan snimanja, lokacije, broj fotografa i filmaša, odabir opreme i slično.
Prilikom dogovora s mladencima želimo da komunikacija bude otvorena i puna povjerenja kako bismo radili u opuštenoj atmosferi što se u konačnici najbolje vidi u finalnim materijalima.
Cijenu definiramo na osnovu cjelokupnog paketa usluga, one najčešće pakete smo ponudili na stranici USLUGE gdje smo za 2019. i 2020. godinu u sve pakete obračunali popust, drvene kutije za materijale i poklon fotografije na platnu 70×50 cm.

2. Pretprodukcija
Priprema se cjelokupna dokumentacija, formira se tim fotografa i filmaša, radimo pripremu snimanja, ako je to moguće izvid lokacija, pripremamo opremu i sl.
Dva tjedna prije vjenčanja na sastanku s mladencima definiramo okvirni plan snimanja, mladenci odabiru korice za Wedding book i ostale detalje.

3. Produkcija
Dan vjenčanja je dan produkcije, tada fotografiramo (Nikon D4s, D800, D750) i snimamo (NIKON Z7, Z6) prema okvirnom planu snimanja.
Mladencima koji se odluče za dodatan wedding session produkcija istog je prije ili nakon vjenčanja prema dogovoru.
Dan vjenčanja je vrlo stresan za mladence i našom komunikacijom (više druženjem) želimo taj stres smanjiti što je više moguće, naš pristup je profesionalan ujedno i prijateljski.

4. Postprodukcija
Selekcija svih prikladnih audiovizualnih materijala i njihova obrada, selektirane i obrađene fotografije (CaptureOnePro) uploadamo na cloud (NikonImageSpace) gdje ih mladenci mogu pregledavati i preuzeti, mladenci odabiru do 250 fotografija koje mi komponiramo u Wedding book.
Par dana nakon vjenčanja na cloud uploadamo desetak obrađenih fotografija kako bi ih mladenci mogli objaviti na društvenim stranicama, a preostale fotografije uploadamo u narednih 45 dana.
Zatim mladenci odaberu jednu fotografiju za tisak na platno 70×50 cm koje poklanjamo, te do 250 fotografija koje žele u wedding booku, nakon što ih uz pomoć Fundy designer-a ukomponiramo u Wedding book prije izrade pripremu šaljemo na autorizaciju te nakon suglasnosti šaljemo na izradu bookova. Video radimo prema našim smjernicama te ga pripremamo za isporuku.

5. Isporuka
U dogovorenom terminu mladencima isporučujemo wedding bookove, memory book, poklon fotografiju na platnu, editirane foto i video materijale, video materijale te fotografije u formatu za objavu na webu 72 dpi, 1920 px duža stranica i u rezoluciji za tisak 300 dpi, 25 cm duža stranica.

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.